Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 1:08

Тържествено бяха запалени светлините на коледното дръвче във Ветово Избрана

Тържествено бяха запалени светлините на коледното дръвче във Ветово Снимка: © Лудогорие инфо

Запалването на светлините на коледната елха на площада в град Ветово бе съпроводено с богата музикална програма. В нея взеха участие

Духовият оркестър към Средно училище „Васил Левски" в града и аниматорска група „Веселяците" от град Русе, които чрез своите изпълнения създадоха празнично настроение на многобройната публика. Във веселието спонтанно се включиха и всички дошли на събитието деца и техни родители.

Кметът на община Ветово д-р Мехмед Мехмед приветства всички деца, граждани и гости, присъстващи на площада по повод Никулден и във връзка с настъпващите празници Коледа и Нова година. Той пожела идната година да е по-добра и успешна, и да носи много късмет и благополучие на всички. След колективно обратно отброяване на часовете от 12 до нула, с участието на всички присъстващи, д-р Мехмед запали светлините на коледната елха, а заедно с това нощното небе над площада във Ветово се озари и с красиви многоцветни празнични фойерверки.

Градуса на тръжественото настроение се повиши с пристигането на най-очаквания от децата старец - Дядо Коледа и красивата му помощничка, които им раздадоха подаръци и вкусни лакомства и се снимаха с тях.

 

Линк към видео от събитието може да видите ТУК!

  

 Вижте още снимки от събитието:

 

Последно променена в Петък, 13 Декември 2019 14:13
Оценете
(7 гласа)
Прочетена 1903 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Медия

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...