Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 6:45

Публикуван е видеозапис от 22 заседание на ОбС Ветово Избрана

Публикуван е видеозапис от 22 заседание на ОбС Ветово Снимка: © Ludogorie Info

На разположение на читателите и зрителите на Лудогорие Инфо е видеозаписа от двадесет и второто редовно заседание на Общинския съвет в гр. Ветово,

състояло се на 30 ноември 2016 година.

В стремежа си да удовлетворим потребностите на нашата аудитория от актуална и достоверна информация, откликваме на огромния читателски интерес и искане за публикуване на пълен запис от събитието. В тази връзка, поместваме нередактиран видеоматериал, заснет от наш сътрудник по време на редовното 22 заседание на Общинския съвет във Ветово.

Видеозаписа може да откриете в модула "Заседание на ОбС Ветово", намиращ се на началната страница на сайта, а също така и в раздел "Видео", намиращ се непосредствено под главата на Информационния сайт Лудогорие Инфо.

Екипът на сайта полага грижи и усилия качеството на представяната видеопродукция да бъде на необходимото ниво, а техническите и естетическите й параметри да съответстват на оптималните изисквания за подобен вид продукции. Ще се радваме, ако сме успели да отговорим на очакванията ви.

Екип на Лудогорие Инфо

Видеозаписа можете да видите ТУК.

 

Последно променена в Петък, 09 Декември 2016 15:57
Оценете
(3 гласа)
Прочетена 2683 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

1 коментар

  • Връзка на коментара Стоян василев Понеделник, 05 Декември 2016 09:30 публикуван от Стоян василев

    На 01:10 е отрязана част от изказването на председателя мехмед че"могат да се обичат взаимно"а уж пускате новините такива каквито са ?това не говори добре за вас и потвърдява че сте пристрастна медия и обслужвате интересите на д-р Мехмед

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...