Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 6:52

Рожден ден празнува зам.-кметът на Община Ветово Исмаил Селим

Рожден ден празнува зам.-кметът на Община Ветово Исмаил Селим Снимка: © Ludogorie Info

Днес, 21 август, рожден ден празнува Исмаил Селим - заместник-кмет на Община Ветово. Той навършва 31 години и се радва на вниманието на своите приятели и близки,

които още от ранни зори започнаха да му честитят рождения ден.

Първи своите поздрави и благопожелания към рожденика отправиха кметският екип на Община Ветово и председателят на Общинския съвет, а малко по-късно към тях се присъединиха и служители от Общинска администрация.

Рожденикът благодари за вниманието и не пропусна да почерпи гостите си.

Лудогорие Инфо припомня, че Исмаил Селим беше избран за общински съветник на местните избори през 2011 год. Той беше втори в листата на КП "Бъдеще за всички". Малко по-късно Общинският съвет във Ветово, със свое решение от 15 декември 2011 год., предсрочно прекрати пълномощията на Исмаил Селим като общински съветник във връзка с избирането му за заместник-кмет на Община Ветово. Един от основните и нелеки ресори за които той отговаря са етническите и интеграционните въпроси, имайки предвид разнообразната и богата етническа палитра в общината, председател е и на МКБППМН– Ветово.

"За мен е истинско удоволствие да работя с такива млади, интелигентни и способни хора като г-н Селим, на които мога напълно да разчитам", споделя и инж. Георги Георгиев - кмет на Община Ветово.

Исмаил Селим е семеен, с две деца. Завършил е специалност „Комуникационна техника и технологии" в Русенския университет. Преди да стане зам.-кмет се е занимавал с личен бизнес, свързан с доставка на интернет и телевизионен сигнал – фирма "Нетбокс".

Като човек добре познаващ спецификата в дейността на електронните медии Исмаил Селим безрезервно подкрепя и съдейства за нормалното функциониране на информационния сайт Лудогорие Инфо за да могат горещите и актуални новини да достигат точно и навреме до нашата многобройна аудитория.

Екипът на Лудогорие Инфо честити рождения ден на г-н Исмаил Селим и му желае крепко здраве, щастие, енергия и бодър дух. Нека успехите съпътстват всяко негово начинание, а постигнатото да му носи удовлетворение и радост.

Последно променена в Сряда, 21 Август 2013 21:20
Оценете
(12 гласа)
Прочетена 3670 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

1 коментар

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...