Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 3:05

Петър Тодоров пя с внука на Луис Армстронг Избрана

Внукът на легендарния американски певец и джаз музикант Луис Армстронг - Чарли Армстронг,

пристигна в България в края на седмицата, за да се включи в Коледния благотворителен бал на принцовете и принцесите.
Събитието се състоя в столичния грандхотел "София" и събра на една сцена най-красивите и талантливи български деца, победители от тазгодишните международни конкурси за красота, които се проведоха в Москва, Доминикана и Анталия.

Чарли, който е наследил таланта на прочутия си дядо бе посрещнат на Аерогара София от организаторите на коледния благотворителен бал и част от децата. Още на летището те пяха заедно със знаменития гост, а малко по-късно цялата шумна компания се отправи със скъпа лимузина към столицата, където Чарли разгледа някои от забележителностите й. Групата се снима за спомен пред Храм-паметника "Ал.Невски". Екипът на Би Ти Ви и Петя Дикова взеха интервю, което беше излъчено още същата вечер в новините, а в събота имаше участие и в предаването на Лора Крумова. Вечерта приключи в битов ресторант с програма, където Петър Тодоров изпя две песни и получи овациите на многобройната публика.

На Благотворителния бал на принцовете и принцесите за събиране на средства за Марти от Шумен Петър изпя „Дано", като Ч. Армстронг му пригласяше. След това двамата, подкрепяни от останалите участници изпяха най-новата песен на Чарли. Армстронг бе впечатлен от изпълненията на Петър и на още едно дете – Биляна. И на двамата им предстоят бъдещи съвместни проекти.

В неделя Чарли Армстронг с пет от децата от Благотворителния бал, между които и Петър Тодоров, бяха на гости в Нова ТВ в предаването „Съпругите". Дадоха и интервю за Дарик радио, както и за други медии. След наситената програма и телевизионните изяви Чарли Армстронг бе придружен до аерогарата от организаторите на Арт компания „Нови звезди", Петър, Стефани и Радина.

Последно променена в Четвъртък, 14 Март 2013 13:04
Оценете
(6 гласа)
Прочетена 989 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...