Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 1:13

Янита Тодорова е общински съветник от ГЕРБ Избрана

Янита Петкова Тодорова от гр. Сеново е общински съветник от листата на ГЕРБ.

Тя влезе в местния парламент на мястото на д-р Андриан Райков, който беше назначен на длъжността зам.-областен управител на област Русе.

Янита Тодорова беше следващият в листата на политическа партия ГЕРБ на местните избори през 2011 година. Тя има икономическо образование, работила е като счетоводител в ТКЗС, а след неговата ликвидация в кооперация „Златен клас" в гр. Сеново.

Понастоящем Янита Тодорова е началник на поща в пощенска станция – гр. Сеново, а като общински съветник от ГЕРБ е включена в постоянните комисии на Общински съвет Ветово, където чрез опита и уменията си ще отстоява интересите на жителите на общината. Тя зае мястото на д-р Андриан Райков в Постоянната комисия по бюджет и финанси, в Постоянната комисия по селско стопанство, екология и опазване на околната среда и в Постоянната комисия по осъществяване на контрол по изпълнение на решенията на общинския съвет към Общински съвет – Ветово.

Янита Тодорова заяви, че е запозната с проблемите на голяма част от хората с които почти ежедневно се среща и, че в новото си качество на съветник ще вложи енергията и силите си за скорошното им разрешаване и преодоляване. „Убедена съм, че с общи усилия ще променим нещата към по-добро !", каза в заключение новият съветник от ГЕРБ Янита Тодорова.

Последно променена в Четвъртък, 14 Март 2013 12:56
Оценете
(1 глас)
Прочетена 996 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...