Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 8:42

Дезинфекция, помощ за възрастните и променено разписание на тролейбусите в Русе

Дезинфекция, помощ за възрастните и променено разписание на тролейбусите в Русе Снимка: © Лудогорие инфо

Продължава дезинфекцията на всички 280 спирки от градския транспорт в Русе, както и на детските площадки и пейки

по централните площади и крайните квартали на града. Пръскането се извършва от служителите на ОП „Паркстрой - Русе", които работят активно от понеделник. Директорът на предприятието Красимир Коев заяви готовност за допълнително снабдяване с пръскачки при наличие на още доброволци за извършване на дейностите. „С транспорт и служители ни съдействат и от ОП „Комунални дейности", каза още той.

В условията на извънредно положение се трудят и от общинското предприятие „Обществена трапезария", както и Домашният социален патронаж. Те предоставят храна и допълнителни грижи на нуждаещите се, най-вече възрастни граждани на Русе.

ОП „Общински транспорт Русе", под чието ръководство попадат всички тролейбусни линии в града, следи непрекъснато за спазването на противоепидемичните мерки в превозните средства. Съвместно с отдел „Транспорт" на Община Русе те подготвят разписание, което да отговаря на нуждите на русенци, но и да ги предпазва от струпвания в пиковите часове. Графикът се обновява ежедневно и е достъпен за всички на сайта на общината, както и на официалната ѝ страница във Фейсбук.

Последно променена в Сряда, 18 Март 2020 17:42
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 188 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...