Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 3:33

Русе се прощава с Виктория Маринова Избрана

Виктория Маринова Виктория Маринова

Днес е погребението на Виктория Маринова в храма „Св. Троица" в Русе. Същевременно бурно недоволство предизвикаха в социалните мрежи

разпространени в града съобщения по билбордове за опелото на трагично загиналата водеща и административен директор на ТВН, предаде кореспондентът на Агенция БГНЕС от крайдунавския град.

Убийството е извършено от 21-годишния русенец Северин Красимиров, живущ в ромския квартал Тракция. Той беше задържан от германските власти във вторник вечерта, осем часа след постъпило искане от българските власти. Същият се е намирал в дома на майка си в германския град Щаде. Според информации в медиите той е направил пълни самопризнания. Предстои съдът в Хановер да реши дали Красимиров да бъде екстрадиран.

Припомняме, че германските власти задържаха българина на 9 октомври, 8 часа след постъпило искане от страна на България след издадена европейска заповед. Главният прокурор Сотир Цацаров разкри, че задочно са повдигнати две обвинения. Първото е за изнасилване, за което предвиденото наказание е от 10 до 20 г. затвор. Второто - за извършване на убийство по особено жесток начин, което се наказва с 15 до 20 години затвор или доживотен затвор, или доживотен затвор без право на замяна.

Вътрешният министър Младен Маринов допълни, че са иззети веществени доказателства, които свързват пряко лицето с местопрестъплението. Част от ДНК експертизите са готови и дават информация за наличие на негов ДНК материал върху тялото на жертвата.

Премиерът Бойко Борисов гневно нападна опозицията и редица чужди дипломати. "Прочетох чудовищни неща за България и нито едно вярно. Разни сини и червени се скъсаха да пращат имейли и да ходят да обясняват в Брюксел и САЩ какво се случва в България" и се закани, че като иде в Брюксел, лично ще се разправя.

Последно променена в Петък, 12 Октомври 2018 10:17
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 103 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...