Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 10:21

Русенският театър подарява на публиката безплатен спектакъл за празниците

Русенският театър подарява на публиката безплатен спектакъл за празниците Снимка: © Лудогорие инфо

Драматичен театър "Сава Огнянов" в Русе подарява безплатен спектакъл на своята публика за празниците. Това съобщиха от културната институция в крайдунавския град.

Подарък за русенци и за гостите на града е постановката "Министърът женкар", която ще бъде представена на 13 декември тази година. Всеки може да получи своята покана от касата на Русенския театър.

Спектакълът е по "Новото пристанище" от Ст. Л. Костов. Постановката е на Пламен Панев, а сценографията - на Цанко Цанев. Участват актьорите Христо Гърбов, Венцислав Петков, Косьо Станев, Любомир Кънев, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Дайана Михайлова, Надя Банчева.

Ден по-рано - на 12 декември, Русенският театър ще поднесе своите комплименти към публиката, като двама души ще могат да гледат спектакъла "Легло за трима" с един билет на цена от 4 лева. Автор на пиесата е Орлин Дяков. Сценографията е на Веселин Николов, а костюмите са дело на Виолета Радкова. Участват актьорите Николай Урумов, Венцислав Петков, Любомир Кънев, Александър Узунов, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Косьо Станев, Йовко Кънев.

Последно променена в Понеделник, 11 Декември 2017 20:40
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 119 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...