Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 11:14

Ансамбълът на Нешка Робева ще представи в Русе спектакъла „Търси се Фигаро“ на 7 декември Избрана

Ансамбълът на Нешка Робева ще представи в Русе спектакъла „Търси се Фигаро“ на 7 декември Снимка: © Ludogorie Info

Новият танцов спектакъл на ръководената от Нешка Робева трупа "National art" в партньорство с Държавна опера Русе,

ще бъде представен в зала Булстрад Арена на 7 декември от 19:00 часа.

За почти 25 години треньорска работа възпитаничките на Нешка Робева завоюват 294 медала, 7 абсолютни световни, 10 Европейски титли и 2 вице олимпийски титли. Не по-малко впечатляващи са и спектаклите на трупата "National Art", ръководена от Нешка Робева, съчетаваща по един невероятен начин нашия фолклор с елементи на художествената гимнастика. За русенци новият спектакъл на "National art" ще бъде по-специален, заради участието на Държавна опера Русе в проекта.

Концепцията на новото шоу на Нешка Робева включва характерните фолклорни елементи, но и използването на елементи от класическите музика и балет. Връзката между фолклора и класиката ще направи главния герой Фигаро (ДиДжей Фигаро) – съдържател на ресторант, който успява да забърка голяма каша, като прави едновременно две сватби в ресторанта си, а сватбарите са с коренно различни музикални вкусове. Дали Фигаро ще се справи със сложната и в същото време комична ситуация, ще се разбере на 7 декември, когато спектатълът ще бъде представен в Зала Булстрад Арена.

Името на спектакъла носи и скрито послание. "Последната грешка на Нешка" е начин знаменитата ни треньорка, в нейния позитивен стил да съобщи, че сменя попрището.

Музика на живо - прекрасни оперни и фолклорни гласове и инструменти се преплитат на сцената по един неповторим и запомнящ се начин. За декорите и костюмите отговарят художниците и майсторите на операта, като прибавим и пъстрите автентични народни носии, шоуто ще бъде наистина наситено с цветове и изненади.

Билетите вече са в продажба !

Последно променена в Сряда, 30 Ноември 2016 20:09
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 735 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...