Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 10:05

Областният управител на Разград връчи поздравителен адрес на районния мюфтия в навечерието на Курбан Байрам Избрана

Областният управител на Разград връчи поздравителен адрес на районния мюфтия в навечерието на Курбан Байрам Снимка: © Лудогорие инфо

В навечерието на свещения за мюсюлманите празник Курбан Байрам областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен

се срещна с районния мюфтия Мехмед Аля и му връчи поздравителен адрес по повод празника. Това съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

"В този ден отваряме не само домовете си за мили гости, а най-вече сърцата си, за да сторим добрина на хората, които най-много се нуждаят от жест на съпричастност. Нека го направим искрено, отговорно и с убеждение, че това е наш свещен дълг и в празник, и в делник", се казва в текста. Областният управител пожелава на районния мюфтия и на всички мюсюлмани в Разградска област, да бъдат здрави, да се радват на светли празнични дни, изпълнени с много веселие, споделено благополучие и вяра в по-щастливото бъдеще.
Поздравителни адреси от Областния управител ще бъдат изпратени днес и утре до всички 93 джамии в региона. Честитки по електронен път, както за всеки национален и религиозен празник, ще получат и кметовете на общини и населени места в Разградска област, допълват от пресцентъра на областната администрация.

Последно променена в Събота, 10 Август 2019 22:09
Оценете
(1 глас)
Прочетена 315 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...