Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 1:40

Наградиха служители на МВР от Разградска област

Наградиха служители на МВР от Разградска област Снимка: © Ludogorie Info

Общо 47 служители на МВР от Разградска област са наградени или повишени в навечерието на професионалния празник на МВР - 5 юли,

и във връзка със 138-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Това съобщиха днес от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Със заповед на министъра на вътрешните работи с "почетен знак III степен" е удостоен инспектор Галин Галенов Тупев - разследващ полицай в отдел "Разследване".

С отличие "писмена похвала" министърът на вътрешните работи награждава младши инспектор Стефан Цвятков Димитров - младши автоконтрольор II степен в РУ - Исперих.

Със заповед на директора на ОДМВР - Разград с отличие "обявяване на благодарност" с парична награда е награден инспектор Калоян Божков Маринов - разузнавач V степен в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" на отдел "Криминална полиция".

27 служители на ОДМВР, от които 6 на ръководни длъжности са получили отличие "писмена похвала" със заповеди на директора на ОДМВР-Разград.

Други 17 служители отново със заповед на директора на ОДМВР са преназначени на по-висока длъжност в рамките на съответния вид длъжност.

Оценете
(0 гласа)
Прочетена 387 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...