Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 1:35

Кметът на Разград откри втория национален фестивал "Един ден в Лудогорието"

Кметът на Разград откри втория национален фестивал "Един ден в Лудогорието" Снимка: © Ludogorie Info

Кметът на Разград д-р Валентин Василев откри втория Национален многожанров фестивал за хора с увреждания "Един ден в Лудогорието", който се провежда днес в Градския парк в Разград.

Организатор на събитието е разградската организация на Съюза на инвалидите в България, със съдействието на Община Разград.

"Щастлив съм, че имаме възможността да бъдем домакини на този фестивал, защото Община Разград е доказала, че един от приоритетите й е социалната политика и създаване на условия за всеки един от жителите на територията й." Градоначалникът подчерта, че през първото издание на фестивала участниците са били 315, а през второто се очаква да бъдат 330, пожела през следващите години броят да се увеличава и събитието да се превърне в един празник с традиции за хората от всички краища на страната.

Гости на събитието бяха народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова и председателят на Общински съвет Разград Надежда Радославова. На сцената се изявявят клубове от област Разград, Варна, Силистра, Русе, Перник.

Последно променена в Събота, 01 Юли 2017 17:35
Оценете
(1 глас)
Прочетена 230 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...