Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 11:45

Алкин Неби положи клетва като кмет на община Кубрат

Алкин Неби Алкин Неби

Преизбраният за втори мандат за кмет на община Кубрат Алкин Неби положи клетва и встъпи в длъжност.

В присъствието на зам.-областния управител Евгени Драганов на церемонията в читалището в града клетва положиха и общинските съветници и кметовете на населени места. Драганов поздрави новоизбрания кмет и общинските съветници, като им пожела на добър час и успешен мандат.

Кметът Алкин Неби заяви, че ще продължи да работи в интерес на гражданите на Кубрат и в тяхна полза. Той отбеляза, че първата задача, с която ще се заеме е изготвянето на бюджета за следващата година. Неби благодари на избирателите, които са го подкрепили, както и на тези, които не гласували за него и подчерта, че през следващите четири години ще докажат на хората, че той и екипът му вървят по правилния път и ще работят в тяхна полза.

С тайно гласуване за нов мандат бе преизбран досегашният председател на общинския съвет Хюсеин Юмеров. Той благодари на съветниците за гласуваното доверие и изрази убеденост, че с тяхната подкрепа и заедност, общинският съвет ще изкара мандата си, подкрепяйки правилните решения и когато има нужда ще бъде коректив на администрацията.

Последно променена в Сряда, 06 Ноември 2019 18:49
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 384 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...