Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 11:16

Безработни от рискови групи сключиха трудови договори с Община Кубрат

Алкин Неби Алкин Неби

В община Кубрат бяха сключени първите 16 трудови договори с работници в озеленяването, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Подписването на едногодишните контракти става в присъствието на кмета на общината Алкин Неби.

Работните места са по проект "Социално предприемачество за растеж и развитие на община Кубрат" на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014 - 2020 г., Приоритетна ос 2 "Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване" .

Новоназначените работници са преминали пълен курс на обучение от 300 учебни часа, като в края му са получили свидетелство за професионална квалификация.

Проектът "Социално предприемачество за растеж и развитие на община Кубрат" е насочен към подобряване на качеството на живот в община Кубрат, чрез развитие на социалната икономика и осигуряване на заетост на лица от рискови групи, както и на следните специфични цели.

Проектът е насочен към уязвимите групи и спомага за изпълнение на целите и приоритетите, заложени в Общинския план за развитие на община Кубрат за периода 2014-2020 г. и Стратегията за развитие на социалните услуги в община Кубрат 2016 - 2020 г.

Последно променена в Сряда, 05 Септември 2018 16:15
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 309 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...