Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 6:07

Ръководителят на клуб "Емпатия" в Кубрат Надие Карагьозова получи приз "Посланик на доброто"

Надие Карагьозова Надие Карагьозова

По нетрадиционен начин в навечерието на празника на жената - 8-ми март, Надие Карагьозова беше изненадана

от децата на клуб "Емпатия" и техните родители, като я определиха за "Посланик на доброто", съобщи самата тя.

Клуб "Емпатия" е сред най-успешно реализираните идеи на д-р Карагьозова. Клубът, създаден към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ при община Кубрат успя в продължение на осем години да реализира много информационно-образователни кампании, конкурси, благотворителни инициативи и превантивни срещи и дискусии с ученици и родители. Клуб "Емпатия" стана част от хубавите новини не само на родното Лудогорие, но и извън него. Много престижни отличия са свързани с постигнатите успехи на децата и техния ръководител д-р Надие Карагьозова. Днес идеите и добрите практики на Клуба успешно се мултиплицират от други общини на областта и извън него. По примера на МКБППМН-Кубрат, много местни комисии от страната създадоха клубове, които да подпомагат дейността им и да осигуряват свободната изява на децата.

Новата образователна идея на д-р Карагьозова "Час по щастие" се радва на голям интерес от началото на тази година и също е адресирана към работа с деца, учители, родители.
Д-р Карагьозова благодари на децата и родителите за обичта и оказаното доверие и добави, че те са безценни и вдъхновяващи, а съвместните им срещи ще останат завинаги в сърцето й.

Последно променена в Четвъртък, 08 Март 2018 12:39
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 113 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...