Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 7:05

Д-р Джиниев от Глоджево с отличие „Медик на годината” Избрана

Д-р Айдън Джиниев Д-р Айдън Джиниев Снимка: Лудогорие инфо

Д-р Джиниев от Глоджево е носител на отличието „Медик на годината” за Русенска област за тази година. Той беше номиниран за това отличие от Управителния съвет

на Българския лекарски съюз в Русе за активната си дейност като член на комисията по етика.

Критериите които дават основание на Управителният съвет да определи номинациите за „Медик на годината“ от различните лекарски колегии са най- малко два, заяви д-р Антон Въжаров - председател на Районната колегия на Българския лекарски съюз в Русе. Той посочи, че номинираният трябва да бъде водещ лекар в професионално отношение и съответно активен участник в дейността на комисиите или на Управителния съвет БЛС.

Д-р Айдън Джиниев е един от номинираните и отличени с високото отличие медици от Русенския регион. Той е на 35 години, роден в гр. Глоджево, завършил е Медицинския университет в гр.София през 2000 год. с професионална квалификация и правоспособност магистър–лекар. Същата година поема здравното обслужване на населението в родното си място като общопрактикуващ лекар и успоредно с това специализира по специалността „Обща медицина”, която завършва успешно през 2007 година.

През 2011 година, на Втората Конференция на Асоциацията на лекарите по „Обща/Фамилна медицина” от Югоизточна Европа, д-р Джиниев е удостоен с приза „Семеен лекар на 2011 година”.

Високата професионална компетентност и безрезервната отдаденост към професията правят д-р Джиниев търсен медик за пациентите не само в гр. Глоджево, но и от околните населени места. Човешкото отношение и загрижеността с която той се отнася към всеки от болните му носят тяхната искрена благодарност и признателност.

Свободното си време д-р Джиниев посвещава на семейството и на любимото си хоби - градинарството. Казва, че истински релаксира при практикуване на биоградинарство при домашни условия, а производството на екологично чисти продукти за семейната трапеза му носи несравнимо удовлетворение. Д-р Джиниев държи изключително много и на естетичното оформление на цветните градинки, алеите и зелените площи. Последната му гордост са десетината бройки екстравагантни и рядко срещани иглолистни видове „Хималайски кедър”, засадени в алеята пред Здравната служба в гр. Глоджево.

Последно променена в Вторник, 09 Април 2013 19:00
Оценете
(16 гласа)
Прочетена 10381 пъти

15 коментара

 • Връзка на коментара Gülşen Yünus Неделя, 19 Януари 2014 00:24 публикуван от Gülşen Yünus

  Tebrik ediyoruz, iyi doktor olduğunuz için.sağlıkla mesleyinizi sürdürün...

 • Връзка на коментара Дочка Недкова Паскова Събота, 13 Април 2013 19:25 публикуван от Дочка Недкова Паскова

  Честито на д-р Джиниев! Бъди жив и здрав и постигай още много успехи в твоята благородна професия! Дано бъдеш дарен със здраве, сили и дълголетие, за да бъдеш полезен дълги години на хората от Глоджево и региона!Желая много здраве и щастие също така на семейството ти и на твоите родители!

 • Връзка на коментара Azime Gacalova Вторник, 12 Март 2013 12:04 публикуван от Azime Gacalova

  Tebrikler Dkt Bey, nemutlu size ve tum koylulere, basarilarin devami dileklerimle, iyiki varsiniz annelerimiz, babalarimiz, herkezi size emenet ediyoruz, ve gurbette rahatiz, cunku siz varsiniz. Tum saglik ekibinizede tesekurler ozelikle BABANA.

 • Връзка на коментара Христо Т.Цанков Вторник, 12 Март 2013 12:03 публикуван от Христо Т.Цанков

  Честито !!! Глоджевчани заслужават да имат добър лекар.

 • Връзка на коментара Gyulnaz Çalık Вторник, 12 Март 2013 12:01 публикуван от Gyulnaz Çalık

  Честито докторе! Да си жив и здрав. Нека тия отличия да нямат край! :-)

 • Връзка на коментара Neyzet Gendjev Вторник, 12 Март 2013 12:00 публикуван от Neyzet Gendjev

  Много сме радостни, че градчето ни притежава такъв талантлив доктор, който е наистина упорит в работата си. Винаги е на линия, когато имаме нужда от него. ГОЛЯМО БРАВО. Заслужава с достойнство приза. Eyvallah.

 • Връзка на коментара Сали Назиф Вторник, 12 Март 2013 11:52 публикуван от Сали Назиф

  Айде честито на доктора и от един останал вече в далечното минало съквартирант! Успех и продължавай все така докторе!

 • Връзка на коментара Севил Чапа Вторник, 12 Март 2013 11:51 публикуван от Севил Чапа

  Независимо дали го осъзнаваме или не, здравето е най-важното нещо в живота ни. Именно затова много от пожеланията са такива. Те са по-класически и по-обикновени, но все пак това са най-срещаните пожелания и какво по-хубаво от здравето може да иска човек! А дали има хора, които могат да ни го дадат? О да, аз познавам един от тях. Най-искрено, като човек и пациент, изказвам своето БЛАГОДАРЯ за грижите, вниманието, професионализма, личното отношение, искрената заинтересованост на д-р Джиниев. Поздравления за отличието!

 • Връзка на коментара Sunay Ataman Вторник, 12 Март 2013 11:50 публикуван от Sunay Ataman

  Köylümüz olarak bu başarısından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki iş hayatında başarılar diliyorum.

 • Връзка на коментара Хафизе Софтова Вторник, 12 Март 2013 11:49 публикуван от Хафизе Софтова

  БЛАГОДАРИМ МУ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЗА ПОЛОЖЕНИТЕ ГРИЖИ, И МУ ПОЖЕЛАВАМЕ ВСЕ ТАКА ПОЛЗОТВОРНА РАБОТА И ВСЕ НОВИ УСПЕХИ! БЪДИ НИ ЖИВ И ЗДРАВ!!!

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...