Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 7:06

Снаха преби свекърва си, за да живее със свекъра Избрана

Вторник, 21 Януари 2014 22:05
Снаха преби свекърва си, за да живее със свекъра Снимка: © Getty Images

Дело за домашно насилие е на път да се превърне в обществено значим процес поради уникалността си, както за района на Благоевград, така и за страната,

съобщава struma.com. Снаха изхвърли от собствения им дом съпруга си, брат му и тяхната майка и заживя под един покрив със свекъра си. Делото за домашно насилие, е завела свекървата срещу снахата - 36-годишната Виолина Д.

Драмата на семейството, приютило Виолина под покрива си датира от години. Системни скандали, режисирани от снахата, настройвали членовете на семейството един срещу друг. Свекърът заел страната на снаха си и системно малтретирал жена си. Наскоро след жесток побой нанесен и от снаха и свекър, жената е със счупен зъб. Снахата не спряла дотук, освен, че изхвърлила собствения си съпруг от бащиния му дом, не допуска до жилището да припарват брат му и майка му. Така трима от семейството са на улицата, а в граденото с години семейно жилище се ширят Виолина и свекър й.

Случаят стигна до съда в Благоевград, където свекървата е входирала жалбата си. Днес стана ясно, че снахата извадила документ за забрана за достъп до жилището, тъй като "враговете" й системно я "нагрубявали".

Сюжетът, достоен за трилър с драматичните си събития се разиграва в семейство стари граждани и неслучайни хора. Ние ще следим докъде ще стигне снахата Виолина в ужасяващото си поведение и ще съобщим пикантни подробности около нея.

Последно променена в Вторник, 21 Януари 2014 22:29
Оценете
(4 гласа)
Прочетена 8308 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...