Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 11:24

Дърти пръчове предлагат 500 лева на девственици да ги „освободят“ Избрана

Понеделник, 18 Април 2016 19:02
Дърти пръчове предлагат 500 лева на девственици да ги „освободят“ Снимка: © Ludogorie Info

Нова мания обхвана мъжете над 50. Заедно с андропаузата, те се сдобиха и с мераци като за последно – да преспят с някоя девица,

пише Skandalno.net.

В сайтовете за запознанства вече има голямо търсене на девствени "котета". Мераклиите си търсят „неразопакована" стока и дават от 100 до 500 лв. на момичета, които приемат да бъдат обезчестени от тях.

В своя обява 50-годишен мераклия е написал, че търси непорочно момиче за среща в хотел. За прекарването на нощта под завивките той е готов да плати твърдата сума от 500 лв. Друг по-стиснат пък ще даде стотачка, ако момиче се навие да го направи с него за сефте. И то в колата му, защото пари за хотел няма.

Твърде евтино и твърде дебелашко, типично по български, коментират моми. Аз да не съм си я намерила на пътя, та да я дам за сто лева, пише съмнителна девственица. Толкова изкарват дамите на повикване, без да са незапечатани. А за цяла нощ взимат и по две стотачки. Нашите стари мераклии много евтино ни оценяват, сърди се потърпевшата, която получила подобно предложение.

Не липсват обяви и от дами в сайтовете, където те предлагат своята непорочност срещу заплащане, което е по договаряне.

Не липсват и мъже, които са девствени и търсят обиграни и разтропани по-възрастни дами, които да ги обучат в леглото. Срамежливец е пуснал обява, че плаща 30 лв. за сефтето.

В гей сайтовете „първият път" е сериозна работа и върви много по-скъпо – 1000 лв за девственик.

Последно променена в Четвъртък, 21 Април 2016 12:48
Оценете
(3 гласа)
Прочетена 5699 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...