Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 7:21

Младеж заживя с леля си, тя му роди дете Избрана

Четвъртък, 04 Юни 2015 20:59
Младеж заживя с леля си, тя му роди дете Снимка: © Ludogorie Info

В Оряхово съдиха младеж, че заживял на семейни начала с непълнолетната си леля, която му родила дете, съобщава tribali.info.

Семейната драма се разиграла през времето от 25 септември миналата година до 19 февруари тази година в козлодуйското село Бутан. Тогава М.Н. като пълнолетно лице, без да е сключило брак, е заживял на съпружески начала с леля си Мариела Маринова, която още не била навършила 16 годишна възраст.

Семейната сага се оказва изключително покъртителна и заплетена. Като предистория ще кажем, че младежът е внук на Марин Иванов, а Мариела е негова дъщеря от съвместното му съжителство с Петя Гергова в домът му в Габрово. Малката Мариела обаче била родена в Оряхово, а в момента е ученичка в 9-ти клас в ПГ по Селско стопанство „Христо Ботев" в село Бутан.

Наподобяващата сапунен сериал история започва през 2006-2007 г., когато Иванов злоупотребявал с алкохол и нанасял побой над дъщеря си и Петя. На 21 октомври 2013 г. Петя подала искова молба в районния съд в Габрово за постановяване мерки за защита, който уважил искането й. Маринов е бил отстранен от семейното жилище за срок от 18 месеца и му е било забранено да приближава на по-малко от 200 метра от Гергова и дъщеря й, независимо от местонахождението им.

През 2013г. внукът на Иванов се запознал с Мариела Маринова и от 25 септември миналата година заживели заедно. Роднинските връзки стават още по-объркани, когато момичето забременяло и на 6 март родила момче Светлозар Мартинов, който бил припознат от баща му М.Н.

При разследването младежът се признал за виновен и отказал да дава обяснения по обвинението, като посочил, че желае да сключи граждански брак с Мариела Маринова. За това престъпление наказателния кодекс предвижда наказание „Лишаване от свобода до 2 години" или с „Пробация", но понеже младежът бил с чисто съдебно минало му се разминало само с порицание от магистратите.

Така на 25 март младежът и непълнолетната му леля, която вече била навършила 16 години, се оженили, сключвайки граждански брак.

Последно променена в Събота, 27 Юни 2015 18:13
Оценете
(5 гласа)
Прочетена 8575 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...