Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 12:26

Съседите ме подлудиха, помогнете Избрана

Неделя, 12 Април 2015 20:05
Съседите ме подлудиха, помогнете Снимка: © Flickr

Отчаян бивш военен, пенсионер, разпространи апел до медии в Бургас, в който моли да му помогнат, защото съседите му го подлудили... от секс.

От писмото си личи цялата мъка на пенсионера, принуден да изтърпява шумова агресия денонощно. Ето какво пише още в сигнала си до „Флагман" бившият военен (сигналът се публикува без редакторска намеса):

Драга редакция, не зная вече към кого да се обърна. Съседите ми заминаха да работят в Гърция и дадоха апартамента си под наем. Жилището е точно над мен и го нае една жена, работи като барманка. Скоро тази жена, без да иска никакво разрешение от Домсъвета, си прибра един мъж. Той има дом някъде другаде, доколкото съм запознат, но преобладава в нейния. Не съм проучил къде работи, обаче вечер се прибира късно, както и тя.

Тъкмо със съпругата ми сме заспали, а аз отпочивам, защото съм пазач и работата ми сутрин е много отговорна, тези горе започват да вдигат шум. Апартаментът е с теракот, а тя няма никакви хигиенни навици да си събуе обувките, като се прибере и да си обуе някакви чехли. Тропа с токчетата си напред назад и шумът се набива в ушите ми.

После двамата тракат в кухнята, явно вечерят, чуват се смехове, музика, а вече е полунощ. След това някой влиза в банята и дълго държи душът пуснат, а кранът шуми.

Най-ужасно става, когато тъкмо съм задрямал втори път и двамата решават да правят секс. От една страна леглото им скърца и се чуват ритмични движения напред назад. От друга страна те не го правят само в леглото. Някога той отива с нея в банята и се чуват писъци, кикотене, ахкане, охкане.

Специално съм проверил - правят го и в кухната. Чува се от нашата. Столът там започва да скърца, диванчето също. И да е скърцането само както и да е, но тя вика, сякаш я колят. Или са пуснали порнофилм на макс. Да - да! Още - още! И останалите викове не ми е удобно да ги напиша, защото са неморални.

Този тормоз продължава всяка вечер до два часа. Три пъти съм говорил с домоуправителя, два пъти съм звънил на 112, подал съм жалба в кметството, но даже не ми дадоха входящ номер. Кажете ми коя инстанция отговаря за неморалния секс през нощта и към кого да се обърна? Ако и вие не ми помогнете, ще пиша до Народното събрание и президентството.

С уважение: Станко Георгиев, военен пенсионер, сега пазач, живея в "Славейков" в бл 55.

Последно променена в Неделя, 12 Април 2015 20:33
Оценете
(5 гласа)
Прочетена 10917 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Свързани статии (по етикет)

1 коментар

 • Връзка на коментара Ring Неделя, 12 Април 2015 20:21 публикуван от Ring

  Хе,хе ! Супер статия ! В тази връзка ще ви разкажа един виц, който ми попадна в нета:
  Младо семейство в панелен блок правят секс, но жената е доста шумна. На сутринта съседът им бай Станко прави забележка на мъжа:
  - Виж какво, не ви знам какво правите, но жена ти много вика!
  - И какво да направя?
  - Ами сложи ѝ тиксо на устата!
  На следващата вечер младият мъж слага внимателно тиксо на устата на жена си и почва, като след първия тласък се провиква:
  - Бай Станко, така добре ли е?
  - Да! - отговаря бай Станко.
  И така този диалог се води след всяко движение. По едно време бай Станко се провиква:
  - Махни веднага тиксото!
  - Защо бе, бай Станко, нали сега не вика жена ми!
  - А бе, тя не вика, ама целият блок мисли, че чукаш мен!

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...