Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 12:21

Дъждовно и ветровито днес

Дъждовно и ветровито днес Снимка: © БГНЕС

Днес ще продължи да вали главно в Централна и Източна България, като в областите Смолян, Кърджали и Хасково е обявено предупреждение от първа степен,

код жълто за значителни количества.

В Западна България ще вали на по-малко места, ще има и временни разкъсвания на облачността. Ще бъде и ветровито – с умерен, временно силен източен вятър. Минималните температури – от 7° до 15°, в София – 7°, максималните – между 11° и 16°. Ще вали и в планините, все още почти навсякъде дъжд, само по най-високите части – сняг. По-значителни ще бъдат валежите в Родопите и в Източна Стара планина. Ще духа умерен и силен югоизточен вятър.

В петък ще остане предимно облачно, в много райони ще вали дъжд, над около 1800 м – сняг. По-съществени ще са валежите в Рило-Родопската област. Ще остане и ветровито, а температурите ще се понижават. През почивните дни облачността ще се задържи значителна, но валежи ще има на малко места и ще са предимно слаби. Вятърът ще остане от изток, до умерен. Минималните температури ще са малко по-ниски, максималните в неделя слабо ще се повишат.

Последно променена в Четвъртък, 21 Ноември 2019 11:38
Оценете
(1 глас)
Прочетена 361 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...