Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 8:15

Дъжд, поледица, заледени пътища

Дъжд, поледица, заледени пътища Снимка: © БГНЕС

Днес времето ще бъде дъждовно, с малко по-ниски температури от вчерашния празничен ден. Максималните стойности ще бъдат около 4-8 градуса.

Продължава обилно да се стопи снегът, който натрупа висока снежна покривка преди дни. Има опасност от поледици, особено в Северна България. Продължават да са високи и речните нива, следят се нивата и на язовирите.

Утре също ще бъде предимно облачно, но валежите почти навсякъде временно ще спрат. Температурите остават без съществена промяна.

Редица пътища в страната са заледени, особено тези в Северна България. Поради обилните валежи и снеготопене са се активизирали на места и свлачища.

Временно е ограничено движението на всички автомобили поради леден дъжд и заледена пътна настилка по: път II-71 Силистра - Добрич, път III-2075 Орляк – Зърнево, път III-7106 Карапелит – Кочмар, път III-207 Жегларци - Тервел – Честименски, съобщават от Агенция „Пътна инффраструктура".

Временно е ограничено движението на всички автомобили по републиканските пътища в област Силистра, както и по път I-7 Шумен - до границата с област Силистра и по път II-21 Русе - Силистра в област Силистра поради леден дъжд и обледяване. Временно е ограничено движението на всички автомобили по път III-2075 Орляк – Зърнево в област Добрич поради леден дъжд и заледена пътна настилка.


Последно променена в Неделя, 04 Март 2018 15:16
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 383 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...