Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 12:39

Сайтът “Лудогорие инфо“ стана на 6 години Избрана

Сайтът “Лудогорие инфо“ стана на 6 години Снимка: © Ludogorie Info

Шест години от създаването си отбелязва регионалният информационен сайт "Лудогорие инфо". Честит да ни е рожденият ден и нека да ни донесе много успехи и сполука във всички начинания!

От първата публикация, на 3 януари 2011 година, до сега измина доста време, през което екипът на медията се разви, укрепна и се усъвършенства професионално. Стремежът ни да ви информираме своевременно, и преди всичко точно и обективно, за събития случващи се в регионите Русе, Разград и Шумен, както и в община Ветово не остана незабелязан от читателите. За кратко време аудиторията ни нарасна значително и броят на ежедневните уникални посещения достигна до 3 000, а в най-пиковите моменти надхвърляше и 8 000 влизания. Към настоящия момент Лудогорие инфо е един от най-посещаваните сайтове в региона като броят на потребителите му постоянно расте. Нашето проучване показва, че само през предходния месец броят на визитите е скочил с над 15%.

През изминалите шест години екипът на медията полагаше непрестанни грижи за подобряване на функционалността и дизайна на сайта за да можете Вие, нашите читатели и зрители, да се възползвате изцяло от възможностите му. Сериозно постижение на редакционния екип за визирания период е възможността да отразим чрез звук и картина заседанията на Общинския съвет във Ветово. Не претендираме, че сме били перфектни, но това което успяхме да постигнем, при условията на ограничен финансов ресурс, наистина заслужава адмирации.

Очакваме следващата година да бъде по-благосклонна и по-щедра към смелите ни начинания, при реализирането на които ще разчитаме на подкрепа както от местната власт и бизнеса, така и от цялата ни аудитория. Ентусиазмът, с който сме заредени, ни дава сили и енергия да постигнем набелязаното!

Благодарим Ви за доверието !

Днешният рожден ден е не само наш празник, той е и Ваш!

Да си пожелаем повече сили, енергия, вдъхновение, творчески заряд и успехи !

Последно променена в Вторник, 03 Януари 2017 09:59
Оценете
(2 гласа)
Прочетена 749 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...