Регистриране на потребител

или Отказ
Часът е: 2:10

Зарков: Създава се практика да реагираме впоследствие

Крум Зарков Крум Зарков

Депутатът от БСП Крум Зарков е категоричен, че превенцията е много важна за предотвратяване на престъпления. Наказанията също имат превантивна цел,

но се създава практика да реагираме впоследствие, завишавайки наказание или правейки процедурни промени заради подобни чудовищни действия. Това коментира в кулоарите на Народното събрание депутатът от БСП Крум Зарков във връзка с предложения на Искрен Веселинов от Обединени патриоти за промяна в НПК, заради поредното жестоко престъпление - убийството на Виктория Маринова от Русе.

Това само по себе си не е нещо, което ще допринесе за по-сигурната среда, за по-качественото правораздаване. Наказанието е неизбежно и то трябва да бъде с цялата строгост на закона, подчерта Зарков. По думите му, обаче никой закон не е достатъчно строг за нещо такова.

Като депутат от Русе той оценява ситуацията в крайдунавския град като много напрегната. Травмата е много дълбока, трябва да се предприемат страшно много мерки по превенцията, по осветлението, по действията на полицията, смята Крум Зарков. Но все пак уточни, че първо трябва да се види какво ще се окаже в крайна сметка по случая.

Последно променена в Петък, 12 Октомври 2018 08:02
Оценете
(0 гласа)
Прочетена 194 пъти
Ludogorie info

www.ludogorie.info

Оставете коментар

Пояснителен текст относно коментарите...